Woningtype

portiekflat

Koopsom

Vanaf € 297.500 v.o.n.

Woonoppervlak

87 m2
Woonkameroppervlakte
39 m2
Inhoud
243 m3

Omschrijving

VERKOOP GESTART: Inschrijven tot 29 juni as. 12:00 uur.

In de wijk Westerpark, aan de Nicolaas Beetslaan, aan de rand van het park en vlakbij het Asserbos ontwikkelt Vazet Creatie 2 eigentijdse appartementencomplexen: Kwatrijn en Sonnet.

In ieder complex bevinden zich 15 appartementen met in het souterrain privé parkeerplaatsen voor bewoners. Er is gekozen voor een architectuur die past in de groene omgeving en aansluit op de architectuur van het naastgelegen provinciehuis. Kenmerkend zijn de horizontale lijnen in de gevel met daartussen de woonverdiepingen. De grote balkons op de hoeken van de gebouwen lijken te zweven tussen de aanwezige volwassen bomen en bieden een prachtig parkachtig uitzicht over de omgeving. De tuin wordt ontsloten door ongedwongen slingerende wandelpaden, waardoor een Engels parklandschap ontstaat.

In Assen zijn alle voorzieningen die je in een stad mag verwachten binnen handbereik. De centrale ligging maakt Assen een zeer aantrekkelijke woonplaats voor bewoners die in Groningen of elders in de omgeving werken.

De comfortabele, energiezuinige appartementen krijgen een eigentijds en hoogwaardig afwerkingsniveau. Energiezuinig en bouwen zonder gasaansluiting is anno 2018 niet meer weg te denken. Deze appartementen worden niet meer verwarmd door een traditionele gasgestookte cv-ketel, maar door een warmtepompsysteem.

Op het dak worden zonnepanelen toegepast die energie opwekken voor de appartementen. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en elektrisch koken is tegenwoordig de standaard. Het is veiliger in gebruik en heeft nog veel andere voordelen. De gebouwen zijn hierdoor klaar voor de toekomst.

Type G
-Woonkamer met open keuken ca. 39m2
-Ruim terras ca 24 m2
-Hoofdslaapkamer ca 14m2 en extra (slaap)kamer ca 8m2
-Badkamer met toilet, douche en wastafel
-Separate toiletruimte
-Inpandige separate berging in het souterrain
-Eigen parkeerplaats in het souterrain
-Gemeenschappelijke entree met intercominstallatie, lift en trappenhuis
-Gehele woning voorzien van vloerverwarming
-Gasloze installatie
-Diverse optionele (maatwerk)mogelijkheden

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Westerparkstate

Is een ontwikkeling van Vazet Creatie BV

Wordt gebouwd door Jorritsma Bouw

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Sonnet Type G in het project Westerparkstate